Real estate
( nájdených 
451
 realít z celkom 451 )

Kancelársky priestor s rýchlou dostupnosťou k diaľnici

Komerčné a prevádzkové priestory
cena: 280,- €/mesiac
ID: DS-KP-22 Prenájom

Kraj:
Trnavský kraj
Okres:
Trnava
Obec:
Trnava
Ulica:
Priemyselná
Kategória:
Komerčné a prevádzkové priestory

Stav objektu:
kompletná rekonštrukcia
Počet miestností:
1
Podlahová plocha:
24 m2
ID inzerátu:
DS-KP-22

Ponúkame na prenájom kancelársky priestor v Trnave na Priemyselnej ulici. Úžitková plocha je 24,16m2. Miestnosť sa nachádza na 1. poschodí vybavená je plávajúcou podlahou, plastovými oknami. WC pánske a dámske sa nachádzajú na chodbe. Prístup do areálu - vlastným kódovacím kľúčom. Objekt je zabezpečený alarmom i kamerovým systémom. Cena 280 €/mesiac s DPH zahŕňa aj energie s dodatkom, že na konci roka sa jednorazovo dopláca za elektrinu cca 200,- eur. Pri uzavretí zmluvy okrem 1mesačného nájmu sa skladá  1 mesačné "zádlžné" 280,- €. Úhrada platby je mesačná, s termínom do 15 dňa daného mesiaca.


Maklér:

makler
Ing. Dušan Sopóci
0905 552 697
sopoci-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...