Real estate
( nájdených 
456
 realít z celkom 456 )

Prenájom kancelárií so skladom 248,45m2, Petržalka

Komerčné a prevádzkové priestory
cena: 9,- €/m2/mesiac
ID: DS01 Prenájom

Kraj:
Bratislavský kraj
Okres:
Bratislava V
Obec:
Bratislava-Petržalka
Ulica:
Kubínska
Kategória:
Komerčné a prevádzkové priestory

Stav objektu:
novostavba
Podlahová plocha:
248 m2
ID inzerátu:
DS01

Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory so skladom, Bratislava-Petržalka, Kubínska ul. v blízkosti Vienna Gate a železničnej stanice Petržalka. Skladový priestor sa nachádza na prízemí objektu. Má bezproblémový prístup autom. Celková výmera skladu 46,42 m2. Kancelárske priestory sa nachádzajú na poschodí objektu. Nachádza sa tu kancelársky celok skladajúci sa so šiestich kancelárií  o celkovej výmere 139,86 m2 a samostatná kancelária o výmere 62,17 m2. Niektoré kancelárie majú oddeliteľné roldor- priečkami. V spoločných priestoroch sú k dispozícii toalety a kuchynka. Vybavenie priestorov: Veľkoplošné plastové okná so žalúziami, na podlahe veľkoplošná svetlá dlažba, štruktúrovaná kabeláž, klimatizácia. Zabezpečenie priestoru je kamerovým systémom, napojeným na pult centrálnej ochrany. Možnosť parkovania v areály objektu. Výborná dostupnosť na diaľnicu. Cena prenájmu 8,90 €/m2/mesiac + 1,50€/m2/mes. energie. Iné náklady( ochranná služba, parkovanie) dohodou. V cene nájmu sú tri parkovacie miesta. Možnosť prenájmu po častiach.Províziu neplatíte!


Maklér:

makler
Ing. Dušan Sopóci
0905 552 697
sopoci-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...