Real estate
( nájdených 
455
 realít z celkom 455 )

Exkluzívne kancelárie na Gagarinovej ulici

Komerčné a prevádzkové priestory
cena: 10,- €/m2/mesiac
ID: DS-KP-135 Prenájom

Kraj:
Bratislavský kraj
Okres:
Bratislava II
Obec:
Bratislava-Ružinov
Ulica:
Gagarinova
Kategória:
Komerčné a prevádzkové priestory

Stav objektu:
novostavba
Podlahová plocha:
350 m2
ID inzerátu:
DS-KP-135

V administratívno-obchodnej budove na Gagarinovej ulici v Bratislave ponúkame na prenájom kancelárske priestory nachádzajúce sa na 3.p. v celkovej výmere 350 m². Priestory pozostávajú z open space priestoru 95 m2, 6 miestností od 22 m2 do 32 m2, z recepcie a sociálneho zázemia ( WC ženy, muži, kuchynka, technická miestnosť) . Technické vybavenie: klíma, internet, TV prípojka, alarm. Súčasťou  poschodia je schodisko, výťah. Cena prenájmu  je 9,60 Eur/m2/mesiac, servisné poplatky 1,35 Eur/m2/mesiac, energie 2,20 Eur/m2/mesiac, parkovacie státie nekryté 69,- Eur/miesto/mesiac, kryté 77,80,- Eur/miesto/mesiac, garážové státie 89,- Eur/miesto/mesiac. Všetky sumy sú uvádzané bez DPH. Elektrika a voda je hradená podľa spotreby zaznamenanej vlastným elektromerom a vodomerom. Províziu neplatíte.


Maklér:

makler
Ing. Dušan Sopóci
0905 552 697
sopoci-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...