Real estate
( nájdených 
450
 realít z celkom 450 )

Kancelárie 245,55m2 Lake Building, Drieňová ul., Ružinov - Štrkovec

Komerčné a prevádzkové priestory
cena: 11,- €/m2/mesiac
ID: LClake1 Prenájom

Kraj:
Bratislavský kraj
Okres:
Bratislava II
Obec:
Bratislava-Ružinov
Ulica:
Drieňová
Kategória:
Komerčné a prevádzkové priestory

Stav objektu:
kompletná rekonštrukcia
Počet miestností:
1
Podlahová plocha:
246 m2
ID inzerátu:
LClake1

Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory, Bratislava-Ružinov, Drieňová ul., budova Lake Building. Plocha: 245,55m2, samostatny celok, vyborná dispozícia, celosklenené vnútorné dvere a niektoré priečky. Kancelárie sa nachádzajú v 4-poschodovej budove s výťahom. Vybavenie: kuchynka, soc. zariadenia, otvárateľné okná, klimatizácia, zdvojená podlaha, kamerový systém, štruktúrovaná kabeláž v štandarde, podlaha koberec. Zabezpečenie alarmom a strážnou službou. Recepcia s prístupom do budovy 24/7. V okolí budovy vynikajúca občianska vybavenosť - pošta, banky, reštaurácie, kaviarne, Billa, MHD. Možnosť prenájmu parkovacieho státia vo dvore, parkovanie pre návštevy, bezproblémové parkovanie v okolí. Nezariadené. Výhody: slnečný, pekný výhľad, obchody, centrálna poloha s ľahkým napojením na obchvat. Energeticý certifikát B. 10,50€/m2/mesiac + 5,30€/m2/mesiac energie a služby  +  dph. Províziu neplatíte.


Maklér:

makler
Mgr. Liliana Čerteková
0907417900
liliana-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...