Real estate
( nájdených 
455
 realít z celkom 455 )

Na predaj stavebný pozemok v obci Skačany 1382 m2

Pozemky
cena: dohodou
ID: TB970 Predaj

Kraj:
Trenčiansky kraj
Okres:
Partizánske
Obec:
Skačany
Kategória:
Pozemky

Plocha pozemku:
1382 m2
Vodovod:
pri pozemku
Umiestnenie Elektriny:
pri pozemku
Umiestnenie Plynu:
pri pozemku
Umiestnenie kanalizácie:
nie je
Dátová prípojka:
neuvedené
ID inzerátu:
TB970

IBA U NÁS Vám ponúkame na predaj pekný veľký stavebný pozemok v intraviláne obce Skačany, okres Partizánske. Možnosť rozdeliť pozemok aj na viacej pozemkov. Pozemok s celkovou rozlohou 1382 m2 a rozmermi cca 19 m x 73 m je situovaný medzi rodinnými domami. Prístup na pozemok je po asfaltovej ceste. Pri pozemoku sa nachádza elektrina, plyn aj obecná voda. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk


Maklér:

makler
Tibor Bernát
0908224482
bernat-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...