Real estate
( nájdených 
457
 realít z celkom 457 )

Ubytovanie - rodinný dom/vila na prenájom Veľké Bielice, Partizanske

Domy a vily
cena: 4.500,- €/mesiac
ID: dzPrenajomBielice Prenájom

Kraj:
Trenčiansky kraj
Okres:
Partizánske
Obec:
Partizánske
Ulica:
Veľké Bielice
Kategória:
Domy a vily

Stav objektu:
kompletná rekonštrukcia
Počet miestností:
5
Podlahová plocha:
200 m2
Plocha pozemku:
1527 m2
Energ. certifikát:
neuvedené
Balkón:
nie
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
dzPrenajomBielice

Ponúkam na prenájom zariadený dom/vilu v meste Partizánske, časť Veľké Bielice, pre 13-15 osôb. Plocha: úžitková 200m2, zastavaná 100m2, pozemku 1527m2. Dvojpodlažný dom je po kompletnej rekonštrukcii, novo zariadený, plne vybavený. V suteréne sa nachádza vstupná chodba, sklad, kotolňa/sušiareň a práčovňa. Na I.NP sa nachádza zádverie, plne vybavená kuchyňa s jedálenským kútom, TV a špajzou, kúpeľňa s vaňou a WC, 2x spálňa. II.NP - chodba s výstupom na prekrytú terasu, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom, 3x spálňa (balkón). Na pozemku sa nachádza murovaná garáž, prekrytý altán a možnosť parkovania. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: televízor, internet - wifi. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Úplné podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka.Výhody: slnečný, tiché prostredie, altánok. Cena 4 500 €/mesiac + plus energie. Depozit vo výške jednomesačného nájmu. 


Maklér:

makler
Dagmar Zimová
0905479602
dada-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...