Real estate
( nájdených 
456
 realít z celkom 456 )

Kancelársky celok 427m2, Bratislava, Ružinov, Hraničná

Komerčné a prevádzkové priestory
cena: 10,- €/m2/mesiac
ID: LCHHG1.844674407371 Prenájom

Kraj:
Bratislavský kraj
Okres:
Bratislava II
Obec:
Bratislava-Ružinov
Ulica:
Hraničná
Kategória:
Komerčné a prevádzkové priestory

Stav objektu:
kompletná rekonštrukcia
Počet miestností:
6
Podlahová plocha:
427 m2
ID inzerátu:
LCHHG1.844674407371

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Hraničnej ulici, Bratislava, mestská časť Ružinov. Administratívny areál sa nachádza vo výbornej lokalite, ktorá je ľahko dostupná z diaľnice i z bratislavského obchvatu, letisko M.R. Štefánika vzdialené do 5 min cesty autom. Ide o komplex viacerých budov, v ktorom sú k dispozícii kancelárie od 14 m2 až po samostatný kancelársky celok o rozlohe cca 1000m2.

Samostatný kancelársky celok s vlastným vstupom sa nachádza na 2. poschodí, tvorí celé východné krídlo budovy s  výmerou 427,40m2. Z toho čistá kancelárska plocha je 343,04m2. Tvorí ho viacero kancelárií o rôznych výmerách, kombinácia väčších i menších kancelárií so zázemím - 3x kuchynka, 3x toaleta. Možnosť flexibilného riešenia priestorov. V kanceláriách je položený nový koberec, na chodbe dlažba, na oknách sú interiérové žalúzie. Priestor má klimatizáciu s vlastnou reguláciou, ústredné kúrenie, a pripravenú štruktúrovanú kabeláž, na výber SWAN alebo Telecom.

Služby: strážna služba, upratovanie spoločných priestorov, odvoz odpadu, prevádzka parkoviska pre návštevy, využívanie zasadačky a rokovacích miestností, možnosť stravovania v areáli. 

Zabezpečenie: vstup cez vrátnicu s prístupom 24/7. Objekt je zabezpečený 24-hodinovou strážnou službou, elektronickým dochádzkovým systémom (ID-karty), kamerovým systémom.

Parkovanie na parkovisku vnútri areálu s vyhradeným a vyznačeným miestom v cene 58,65 Eur/mesiac. + DPH, pre návštevníkov areálu je určené bezplatné parkovisko pred vstupom do areálu. V prípade potreby možnosť prenájmu uzatvorenej garáže o výmere 15m2.

Nezastavané plochy sú upravené zeleňou. Lokalita s dobrou dopravnou dostupnosťou, MHD a kompletnou občianskou vybavenosťou.

Cena: 10,09 €/m2/mesiac + služby  3,37 €/m2/mesiac +energie cca 2,70€/m2/mesiac, celková cena 6.906,78/mesiac. K cenám sa pripočítava prislušná DPH.

Províziu neplatíte!


Maklér:

makler
Mgr. Liliana Čerteková
0907417900
liliana-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...