Real estate
( nájdených 
464
 realít z celkom 464 )

Na predaj pozemok Malé Kršteňany nad nemocnicou

Pozemky
cena: 26,- €/m2
ID: TB2221 Predaj

Kraj:
Trenčiansky kraj
Okres:
Partizánske
Obec:
Malé Kršteňany
Kategória:
Pozemky

Plocha pozemku:
5959 m2
Vodovod:
neuvedené
Umiestnenie Elektriny:
neuvedené
Umiestnenie Plynu:
neuvedené
Umiestnenie kanalizácie:
neuvedené
Dátová prípojka:
neuvedené
ID inzerátu:
TB2221

Ponúkame Vám na predaj pozemok v katastrálnom území Malé Kršteňany nachádzajúci sa nad nemocnicou pri Partizánskom. Pozemok je vedený v registri parciel C s celkovou rozlohou 5959 m² a s možnosťou vytvorenia rôznych veľkostí parciel. Druh pozemku: trvalý trávny porast. K pozemku je urobený výškopis a polohopis, GP a vytýčené ciele – hranice pozemku. Pozemok je orientovaný na južnú svetovú stranu s pekným výhľadom na Partizánske a okolie. Je mierne svahovitý. Prístup na pozemok je po ceste číslo parciel – 1684, 1687, 1685, 1686 – ktoré sú využívané podľa evidencie ako – cestná, miestna a účelová komunikácia, lesná, polná cesta a podobne. Cena za m2 je 26 €/m2. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908 224 482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk


Maklér:

makler
Tibor Bernát
0908224482
bernat-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...