Real estate
( nájdených 
464
 realít z celkom 464 )

Pekáreň Bošany / PRENÁJOM

Komerčné a prevádzkové priestory
cena: 2.000,- €/mesiac
ID: LGPEK Prenájom

Kraj:
Trenčiansky kraj
Okres:
Partizánske
Obec:
Bošany
Ulica:
SNP
Kategória:
Komerčné a prevádzkové priestory

Stav objektu:
čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha:
160 m2
ID inzerátu:
LGPEK

Ponúkame Vám na prenájom budovu Pekárne spolu s kompletným inventárom v lokalite  Bošany, SNP.  Jedná sa o plne funkčnú pekáreň s dlhoročnou tradíciou a výborným menom . Ponúkame ju vrátane celého inventárom .Rozloha je  úžitková 160m2.Pekáreň, známa pre svoje kvalitné a tradičné výrobky, je obľúbená už viac ako 91 rokov. Je vybavená všetkými potrebnými technológiami a zariadeniami pre prevádzku. Je tu možnosť  získať prístup k  originálnym a obľúbeným receptúram, ktoré zaručujú vysokú kvalitu produktov.Nachádza sa na 1. poschodí z 2. Dispozícia budovy je prispôsobená na výrobu , predajňu , zázemie, sociálne zázemie .  Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Oddelené WC.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne.Výhody: slnečný, pekný výhľad, obchody. Cena 2 000 €/mesiac / plus energie


Maklér:

makler
Lucia Guliková
0907645546
lucia-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...