1 2 3

Real estate
( nájdených 
461
 realít z celkom 461 )

Reality

ID: VK77 Predaj

Pekne riešený RD s veľkým pozemkom Veľké Kosihy (KN)

Pekne riešený RD s veľkým pozemkom Veľké Kosihy (KN)
Ponúkame Vám na predaj 2.podlažný rodinný dom (suterén, prízemie), ktorý sa nachádza v obci Veľké Kosihy, okres Komárno.  Dom bol odovzdaný do užívania v roku 1982. Je postavený z tehly a nachádza sa na pozemku s rozlohou 1100 m2.  Podlahy v dome - kombinácia PVC a keramika....okná v suteréne plastové, v prízemí pôvodné drevené. Vykurovanie domu je zabezpečené elektrickým kotlom aj kotlom na tuhé palivo. Ohrev vody je pomocou elektrického ohrievača. Plochá strecha - pozink. plech, asfaltové natav. pásy.  Dispozícia domu: Suterén - 4 skladové priestory rôznej veľkosti, garáž, chodba, kúpeľňa s WC  a kotolňa.  Prízemie - 4 izby, chodba, terasa, kúpeľňa, samostatné WC.  Dom si vyžaduje rekonštrukčné práce. Možnosť využitia či už na klasické bývanie, na komerčné účely (dnes je v suteréne zriadená posilňovňa, v minulosti objekt slúžil aj ako policajná stanica...). Dom je možné prerobiť aj na účely ubytovacieho zariadenia, po ktorom je v obci dopyt.  Priestorovo je dom veľmi dobré riešený.  K budove je prístup z dvoch komunikácii. Príjazdová cesta asfaltová. Pozemok je rovinatý, slnečný, kompletne oplotený.  Dom je treba vidieť osobne.  Cena nehnuteľnosti je 84.000 Euro. (komplet bez ďalších poplatkov) Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na: 0948 311 266 (slovensky) alebo na 0907 273 118 (SK+HU) prípadne: krizma-ZVNC-mgreal.sk  
84 000,- €

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...