1 2 3

Real estate
( nájdených 
450
 realít z celkom 450 )

Reality

ID: L6546534545457676nov Predaj

Neštandardný rodinný dom s veľkým pozemkom, Nová Ves, Veľký...

Neštandardný rodinný dom s veľkým pozemkom, Nová Ves, Veľký Krtíš
Ponúkame na predaj priestranný 6-izbový rodinný dom s veľkým slnečným pozemkom v obci Nová Ves vzdialenej len 5 km od Veľkého Krtíša. Dom je postavený na svahu a nachádza sa v pokojnej časti obce, obklopenej prírodou. Je vhodný pre ľudí, ktorí si radi oddýchnu na terase s krbom a vírivkou alebo pri starostlivosti o záhradu. POPIS DOMU: Dom bol postavený v roku 1993, obvodové múry sú z kvádrov a vnútorné priečky z tehál, strecha je spádová. Dom je napojený na obecný vodovod, kanalizáciu, plyn, na pozemku je aj vlastná studňa. Dom prešiel rekonštrukciou strechy, boli v ňom vymenené okná, vstupné dvere a garážová brána na diaľkové ovládanie (2014). Posledná úprava prebehla 2021 - prestrešenie terasy a prístrešok parkovania plechovou krytinou. Kaskádovitý dom - prízemie a pol poschodia, 1. a 2. poschodie sa sčasti prelínajú. Podlahy sú plávajúce v izbách a keramická dlažba. Okná v dome sú plastové, v hale hliníkové.  V dome sa nachádza 6 izieb + 2 kuchyne, špajza, 2 kúpeľne (z toho jedna s WC), samostatné WC, predsieň, kotolňa, dielňa, technická miestnosť, 2 garáže, balkón pozdĺž izieb na poschodí a terasa. Celková plocha pozemku je 1671m2, z toho zastavaná plocha je 492m2, úžitková plocha domu je 208,97m2 + plocha terás 60,22m2 + balkón 13,71m2 + 2 garáže spolu 30,23m2.  Kúrenie v dome je plynové (nový kondenzačný kotol) alebo alternatívne krbom s vložkou, ktorá je napojená na ústredné kúrene alebo pieckou na drevo. Teplá voda je zabezpečovaná kombinovaným ohrevom, buď plynom alebo elektrinou. V celom dome je optický internet. Dom sa predáva so zariadením v cene alebo s možnosťou vypratania nevstavaných častí. V kuchyniach sú kuchynské linky vyrobené na mieru so spotrebičmi (zabudované: umývačky riadu, elektrický sporák, digestor a nezabudované: chladnička s mrazničkou, mikrovlnné rúry, plynové sporáky) a v jednotlivých miestnostiach je dostatok úložného priestoru, na terase je záhradný nábytok, zbojnícky krb, vírivka a záhradná sprcha. Strecha je rovná, 3vrstva horná je Sklobit (asfaltová hmota).  Mesačné náklady 150€/3os. Vedľa domu je prestrešené státie na auto, pod terasou domu je miestnosť na odkladanie náradia. Na pozemku je pôvodná klenbová pivnica (dom je nepodpivničený), v samostatne oplotenej časti pozemku je vytvorené zázemie pre hospodárske a domáce zvieratá. Na záhrade ovocné sady (jablone, hrušky, čerešne, nektarinky, broskyne, slivky, marhule, moruša, kiwi, vinič, bobulové ovocie) Dom je zabezpečený alarmom s hlásením  narušenia cez ústredňu na telefón. Dom je orientovaný na východ a západ, je slnečný. Pozemok je oplotený, z prednej časti kovaným okrasným plotom a bránou. Vzhľadom na rozľahlosť nehnuteľnosti je možnosť využitia domu pre 2 bytové jednotky, prípadne kombinácia rezidencia + komerčné využitie pre podnikanie.  CENA: 199.000,-Eur vrátane provízie RK. Obhliadky domu sú po dohode možné aj cez víkendy.  
199 000,- €

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...