1 2 3

Real estate
( nájdených 
464
 realít z celkom 464 )

Reality

ID: TB009 Predaj

4 izbový rodinný dom Trenčianske Teplice

4 izbový rodinný dom Trenčianske Teplice
Bungalov MONACO je jednopodlažný moderný rodinný dom určený pre 4 člennú rodinu. Bungalov s pôdorysom v tvare písmena L je navrhnutý, aby prepájal vnútorné a vonkajšie priestory a umožnil tak plné využitie terasy, prípadne bazéna a záhrady. Vonkajšia terasa je orientovaná na západ. Interiér je vzdušný, s otvoreným konceptom centrálneho priestoru kuchyne, jedálne a obývacej miestnosti. Veľké presklenné plochy poskytujú dostatok denného svetla a jedinečný výhľad okolitých kopcov, údolia a prírody. Hlavný vstup do domu je z prednej juhovýchodnej strany. V dome sa nachádzajú tieto miestnosti:  zádverie so šatníkom, technická miestnosť s WC, kúpeľňa, obývacia izba + kuchyňa so špajzou + jedáleň, veľká priestranná chodba s panoramatickými oknami, 2 detské izby a  spálňa s kúpeľňou. Pozemok je bez priamych susedov. Na pozemku boli realizované terénne úpravy, aby sa svahovitý terén nahradil vytvorením 2-och rovinných terás. Taktiež bol zo severnej strany vybudovaný betónový oporný múr s drenážnym odvodom a 3x vsakovacie jamy. Vstup na pozemok je riešený priamym napojením na priľahlú novovybudovanú miestnu komunikáciu.Veľkou výhodou polohy pozemku je jeho bezprostredné zasadenie do prírodného prostredia a zároveň veľmi rýchle napojenie na hlavnú cestu z Tr. Teplíc. V blízkosti vedie cyklotrasa a nachádzajú sa tu aj turistické chodníky do okolitých hôr. Do Novej Dubnice sa dá prejsť po poľnej ceste za cca 10 min.
343 000,- €
ID: TB2210 Predaj

Na predaj zabehnutá reštaurácia s pozemkami 4956 m2 – možnosť...

Na predaj zabehnutá reštaurácia s pozemkami 4956 m2 – možnosť výstavby
Ponúkame Vám na predaj zabehnutú reštauráciu - kaviareň v Partizánskom pri hlavnom ťahu. Podlahová plocha rešteauračných priestorov aj s kuchyňou a skladmi je cca 200 m2, plus k tomu ešte terasa s podlahovou plochou cca 70 m2. Celková rozloha pozemkov, ktoré patria k budove je 4956 m2. Za budovami je vybetónovaná základová platňa s celkovou rozlohou 315 m². K dispozícii je aj projekt rozostavaného jednopodlažného ubytovania penziónu s 12 izbami a recepciou s projektovou dokumentáciou a stavebným povolením. Takisto je predschválený plán na výstavbu bytových jednotiek, je možnosť prestavať reštauráciu na 3 byty. Objekt a pozemky je možné taktiež využiť na ďalšie podnikateľské zámery, napr. stavba rodinných domov, budovy na kancelárie, poprípade obchodné alebo lekárske stredisko a pod. .Budova reštaurácie bola postavená okolo roku 2000 s polystyrénových tvárnic zaliatych betónom s dobrými tepelnoizolačnými vlastnosťami. Okrem plynu sú do budovy dovedené všetky IS. Kúrenie v objekte je zabezpečené kotlom na pelety (ročná spotreba je aktuálne 3 palety peliet, mesačne to vychádza na 80 €). DISPOZÍCIA reštaurácie: jedáleň, dvakrát WC, kuchyňa a sociálne zariadenia so sprchou. Priestory sú klimatizované, strecha bola v roku 2010 menená. Pri reštaurácie je prístavba s kotolňou a za budovou je aj zateplená unimobunka slúžiaca ako sklad. Bližšie informácia Vám rád poskytnem na tel. č. 9098224482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk
cena dohodou
ID: PK039 Predaj

Rodinný dom Alekšince pri Nitre - REZERVOVANÉ

Rodinný dom Alekšince pri Nitre - REZERVOVANÉ
Ponúkame Vám na predaj starší rodinný dom v obci Alekšince. Dom sa nachádza v tichej ulici na rovinatom pozemku plnom zelene o rozlohe 1329 m2. Zastavaná plocha domu je 113 m2 pričom úžitková plocha je 105 m2. Dispozičné riešenie: Zádverie, vstupná chodba, špajza, schodisko do podkrovnej izby, kúpeľňa s WC, Obývačka, kuchyňa a ďalšie dve izby. V kuchyni a chodbe je na podlahe dlažba, v obývačke a ďalšej izbe sú na podlahe koberce, v tretej izbe je plávajúca podlaha. Na poschodí sa nachádza podkrovná izba s terasou o rozlohe 14 m2 a povala z možnosťou zobytnenia. Pod 1/2 domu sa nachádza pivnica. Kúrenie v dome je ústredné, riešené plynovým kotlom a radiátormi. V dome je elektrická prípojka 230/400 V, plynová prípojka a obecný vodovod. Odpad je riešený septikom. Na pozemku je vlastná studňa. Dom má veľkú záhradu plnú ovocných stromov. Výhodou tejto nehnuteľnosti je tichá lokalita a plná občianska vybavenosť Obec Alekšince je vzdialená 15 km od krajského mesta Nitra. Je plne občiansky vybavená – škola, škôlka, lekár, kostol, reštaurácia, potraviny, autobusové a vlakové spojenie, napojenie na R1. Okolie ponúka množstvo voľnočasových a rekreačných aktivít – návšteva rybníka, futbalový areál, detské ihriská, hubárčenie a mnoho ďalších. V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.
123 000,- €

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...