1 2 3

Real estate
( nájdených 
457
 realít z celkom 457 )

Reality

ID: TB2169 Predaj

Na predaj 4 i RD v Hornej Vsi okres Prievidza - rekonštrukcia

Na predaj 4 i RD v Hornej Vsi okres Prievidza - rekonštrukcia
Ponúkame Vám na predaj štvorizbový rodinný dom s celkovou rozlohou pozemku 1458 m² v obci Horná Ves v okrese Prievidza. Dom bol kolaudovaný okolo roku 1965. Materiál stavby zmiešaný - zväčšej časti pálená tehla, niekde pórobetón. Podlahová plocha domu je 106 m2, k tomu je garáž, pivnica pod cca 1/4 domu, letná kuchyňa a hospodárske budovy. Dispozícia domu: 4 izby, kuchyňa spojená s jedálňou, vstupná chodba, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom, ďalšia kúpeľňa s WC s miestom pre práčku a sušičku, pivnica, garáž a letná kuchyňa. Pod strechou povala s manzartkou, ktorá sa nevyužíva. V roku 2022 prebehla na dome rozsiahla rekonštrukcia: vymenené plastové okna, vchodové dvere, v celom dome nové podlahové kúrenie, kompletne vymenená elektroinštalácia, vodoinštalácia, odpady, plynové rozvody, nový kotol značky Bosch, nové omietky a maľovky na stenách, nová žumpa, menené interiérové dvere s automaticky výsuvnými prahmi, sadrokartónové znížené stropy, obklady a dlažba v kúpeľniach aj v celom dome, v izbách plávajúca podlaha, nová sanita. Pivnica prešla taktiež rekonštrukciou: sieťky na stenách a nová betónová podlaha, dlažba. V roku 2017 menená škridla a laty. Po dohode môže terajší majiteľ dokončiť kuchynskú linku a tehličkový obklad na steny, obkladový materiál nachystaný. Letná kuchyňa rekonštruovaná - nová podlaha, plastové okno a dvere. Na pozemku aj studňa. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk
149 900,- €
ID: TD005 Predaj

3,5 izbový byt priestranný s logiou na Novomeského ulici

3,5 izbový byt  priestranný s logiou na Novomeského ulici
Ponúkame Vám na predaj 3,5 izbový byt na Novomeského ulici-sídlisko Klokočina. Priestranný byt ponúka 74,53m2 podlahovej plochy + 4m2 loggia + 2,7m2 pivnica. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, detskej izby, spálne, kúpeľne s oddeleným WC a kuchyne s východom na loggiu,Pri kuchyni sa nachádza špajza i veľký kumbál. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: podlahy, stierky, plastové okná v kúpeľni jadro nie je murované, ale je obložené sadrokartónom s obkladačkami, na zemi je dlažba. Podlahy: plávajúce podlahy , dlažba v kuchyni a časť v predsieni. Dostatok úložného priestoru poskytujú v predsieni a v prechode do kuchyne vybudované stropné skrine. Byt je na 7. poschodí v 7 poschodovom bytovom dome, na chodbe sú iba 2 byty, výhľad z neho je priamo na Borinu a Nitru. Samotný bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou ako vonkajšie zateplenie, vymenené stupačky, zrekonštruovaná strecha, nový výťah. Zateplená stena 10 cm Nobasil krajný byt). Lokalita tohto bytu je vhodná pre všetkých, ktorí ocenia kľudné prostredie, krásny výhľad, okolitú zeleň,bezproblémové parkovanie, stabilných spoluvlastníkov, kompletnú občiansku vybavenosť v blízkosti,výbornú dostupnosť do  nákupných centier Lidl, Kaufland, Billa. Výborná občianska vybavenosť  v pešej dostupnosti :poliklinika,zastávka MHD,služby,škola,škôlka,ihriská............ V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Pokiaľ Vás táto nehnuteľnosť zaujala, prosím neváhajte ma kontaktovať!  
132 000,- €
ID: TB2166 Predaj

Na predaj 5 i rodinný dom Partizánske - Šimonovany 792 m2 pozemok

Na predaj 5 i rodinný dom Partizánske - Šimonovany 792 m2 pozemok
Ponúkame Vám na predaj päťizbový rodinný dom postavený a daný do užívania okolo roku 1987. Materiál  stavby je kvádra. Zastavaná plocha domu je cca 170 m². Podlahová plocha domu spolu aj s garážou je 131,47 m² (garáž 16,32 m2), k tomu je plus terasa o rozlohe 14,35 m2 a vstupný balkón o rozlohe 4,31 m2. Celková rozloha rovinatého pozemku je 792 m2, prístup na pozemok je z dvoch strán. Ide o jednopodlažný dom s pivničnými priestormi cca pod 1/3 domu s podlahovou plochou pivnice 45 m2. Dispozičné riešenie nadzemného podlažia: hala s krbom, obývacia izba, kuchyňa, WC, kúpeľňa, 3 izby, garáž a hosťovská izba so vstupom zvonku z terasy. Dispozičné riešenie pivničných priestorov: 4 miestnosti. Na dome boli menené plastové okná, čiastočné zateplenie stien zvonku (východná stena a steny balkónu a terasy, menená strešná krytina fatrafol cca v roku 2020. Podlahy betónový poter, drevené parkety  a 2 izby plávajúca podlaha, inak je dom v pôvodnom stave.  Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom – centrálne kúrenie s radiátormi, ohrev  vody bojlerom. Strecha je rovná, strešná krytina izolačná fólia fatrafol. V dome je napojená obecná voda, elektrina, plyn aj kanalizácia. Na pozemku sa nachádza aj záhradný domček a narážaná pumpa na polievanie. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk
155 000,- €

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...