1 2 3

Real estate
( nájdených 
450
 realít z celkom 450 )

Reality

ID: PK014 Predaj

Novostavba 4 izbový rodinný dom Alekšince - Rezervované

Novostavba 4 izbový rodinný dom Alekšince - Rezervované
Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného domu v obci Alekšince. Dom sa nachádza v tichej ulici na mierne svahovitom pozemku s rozlohou 850 m2. Dom je postavený z porobetonových tvárnic, zateplený 15 cm polystyrénom . Dom je postavený tak, aby vyhovoval aj náročnejšiemu zákazníkovi. Na oknách všetkých troch spálni sú vonkajšie žalúzie na ovládanie elektrinou. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete obce vrátane kanalizácie, nakolko sa plyn v dome nevyúžíva, tak plynová prípojka sa nachádza pred domom. Plocha: úžitková 116,5 m2, zastavaná 189 m2. Podlaha: plávajúce podlahy. Steny: stierky. Mesačné náklady na energie sú vo výške 150,- €. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: Ytong. Kúrenie: elektrické podlahové + krbové kachle. Strešná krytina: škridla. Dispozičné riešenie domu je následné: zádverie, kuchyňa prepojená s obývacou izbou, z ktorej je výstup cez dvoje balkónové dvere na terasu. V obývacej izbe sú umiestnené krbové kachle, ďalšie 3 izby sú samostatné spálne, 2 kúpeľne s WC, jedna z kúpeľní je dômyselne spojená s hlavnou spálňou. Kuchynská linka je vybavená vstavanými el. spotrebičmi. Zadná časť pozemku je pekne upravená trávovým kobercom so zabudovanou závlahou. Predná časť pozemku ešte nebola upravená, tak je tu priestor na realizáciu pre nového majiteľa a to podľa jeho vlastných predstáv . Obec Alekšince má dobrú občiansku vybavenosť a je vzdialená 17 km od centra Nitry a 15 km od Hlohovca. V obci sa nachádza kynologický klub s pekným areálom spojený s chatou poľovníckeho združenia.  V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške.  
230 000,- €
ID: TB2119 Predaj

Na predaj 2 RD v Partizánskom - Veľké Bielice pozemok 1730 m2

Na predaj 2 RD v Partizánskom - Veľké Bielice pozemok 1730 m2
Ponúkame Vám na predaj dva rodinné domy vhodné na bývanie spojené s podnikaním poprípade po úprave ako dvojgeneračné oddelené bývanie v Partizánskom v časti Veľké Bielice s celkovou rozlohou pozemkov 1730 m2. Celková podlahová plocha obidvoch stavieb je 340 m2. IS elektrina, voda, plyn.  Jeden rodinný dom je zasadený do stredu pozemku a je využívaný na bývanie a bol postavený v roku 2000 s kvádrov 40 cm. Podlahová plocha domu je cca 270 m2. Je v zachovalom stave s pekne udržiavanou záhradou s bazénom, predzáhradou s okrasnými drevinami. Pred domom  parkovacie miesta pre viacej áut. Dispozícia 1. nadzemného podlažia: garáž s diaľkovo otvárateľnou bránou, obývačka s kuchyňou, kúpeľňa s WC, hosťovská izba, hala a terasa. Dispozícia 2. nadzemného podlažia (podkrovia): 4 izby, chodba, kúpeľňa s WC, technická miestnosť a 2 x balkón so vstupom zo všetkých mierstností. Kúrenie plynovým kotlom a krbom. V chodbe a kúpeľni prídavné podlahové elektrické kúrenie. Eurookná. Odpad vedený do žumpy.  Druhý rodinný dom zasadený pri hlavnej ceste je využívaný ako obchod. Podlahová plocha cca 90 m2. Kúrenie plynové, odpad žumpa, v dome zavedená elektrina, voda a plyn. Dispozícia: predajňa, sklad, kúpeľňa s WC, kozemetický salón, pivnica a povala. Parkovanie pred domom.  Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk
635 000,- €
ID: TB2114 Predaj

Na predaj 5 i rodinný dom Partizánske - Šimonovany

Na predaj 5 i rodinný dom Partizánske - Šimonovany
Ponúkame Vám na predaj paťizbový rodinný dom (poldom) v Partizánskom vo vyhľadávanej časti mesta Šimonovany. Podlahová plocha domu s pivničnými priestormi je cca 153 m². Celková rozloha pozemku je 452 m², na pozemok je prístup z dvoch strán po asfaltovej ceste. V záhrade je narážaná pumpa na polievanie a pivnica na zeleninu. Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 1973, postavený s porobetónových kvádrov 40 x 30 cm. Strecha rovná jednoplášťová, krytina asfaltový šindel, menený cca. pred 10 rokmi spolu so strešnými rínami. Na dome sú vymenené všetky okná za plastové, takisto vstupné vchodové dvere. V dome sú napojené všetky inžinierske siete: plyn, mestský vodovod, verejná kanalizácia aj elektrina. Dom je v dobrom stave, odporúčam vidieť. Dom má 3 podlažia. Dispozícia 1. NP (podlahová plocha 54,76 m2): kuchyňa, obývačka, 1 izba, chodba, schodisko, vstupné schodisko, špajza, WC.  Dispozícia 2. NP (podlahová plocha bez balkónu a terasy 49,07 m2): 3x izba, kúpeľňa s WC, chodba, schodisko, balkón (2,92 m2), terasa (7,8 m2). Dispozícia pivničných priestorov (podlahová plocha 48 m²): priestranná garáž, chodba, práčovňa, kotolňa, úložný priestor pod schodami. Na podlahách drevené parkety, betón a keramická dlažba. Kúrenie zabezpečené plynovým kotlom, ohrev vody elektrickým bojlerom. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk
149 000,- €

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...